Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Knud K. Kristiansen VVS A/S

Vi har mange års erfaring som autoriseret VVS-installatør, og løst utallige VVS-opgaver i Hinnerup og omegn. Derfor tør vi godt kalde os for jeres lokale VVS-ekspert. Vi ligger stor vægt på kvalitet, individuelle løsninger og at arbejdet skal leveres til tiden. Vi laver alle former for VVS-arbejde, og har stor erfaring. Ved os kan du føle dig tryg.

Foruden traditionelle VVS-opgaver er vores aktiviteter koncentreret omkring disse to hovedområder:

Badeværelser
Alt fra reparation til renovationsopgaver og totalløsninger.

Energiløsninger
Lige fra de traditionelle energiløsninger til de helt nye, moderne energiløsninger.

Både små og store VVS-opgaver

Vi løser alle VVS-opgaver – lige fra løbende toiletter til opsætning af tagrender samt til etablering af store ventilationsanlæg. Uanset opgavens størrelse skaber vi altid den perfekte løsning med baggrund i vores håndværksmæssige tilgang og stolthed.

Vi har altid stort fokus på at opfylde kundes ønsker og behov. Igennem kyndig dialog mellem kunderne og vores fagfolk skaber vi den bedste løsningen til jeres VVS-problem.

Planlægger du en større renovering af din bolig – så kan du med fordel tage os med på råd inden arbejdet sættes igang. Vi har kender alle kroge af VVS-arbejde, og ved hvilke udfordringer, som kan opstå i forbindelse med et renoveringsprojekt. Vi kan står for en stor del af opgaverne som skal løses ved tilbygning, nybyg eller ombygning af bolig. Vi udfører alt fra renovering af badeværelse og dertilhørende vvs-installationer og sanitet. Herudover er vi eksperter i energiløsninger såsom eftersyn og optimering af oliefyr, gaskedler og fjernvarmeanlæg. Vi kan naturligvis hjælpe med at etablere førnævnte energiløsninger, men vi kan også levere og montere biobrændselsanlæg som f.eks. stokerfyr og varmepumper – f.eks. luft-til-luft og luft-til-vand varmepumperne.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Vi laver alt omkring badeværelser

Alt fra reparation til renovationsopgaver og totalløsninger.

Med vores mange års erfaring indenfor badeværelser, kan vi garantere topkvalitet uanset prisklassen på dit nye badeværelse. Vi kan hjælpe dig med at finde inspiration til dit badeværelse, informere og rådgive dig om diverse funktioner og løsningsforslag, som du måtte ønske elle foretrække, udskifte elementer af dit badeværelse eller strikke en personaliseret totalløsning sammen til dig.

Ved valg af en totalløsning behøver du intet lave selv, udover selvfølgelig at vidergive dine ønsker, som vi så vil sørge for bliver til virkelighed. For vi klarer tegninger, murer -og tømrer arbejdet, installations af el og til slut oprydning, så du ikke kan se vi har været der. Lige på undtagen af det helt nye badeværelse, som du nu har fået.

Der bliver ingen uforudsete udgifter når vi er færdige. Skulle der uventet dukke noget op, vil vi tage snakken undervejs, om en løsning på det. Det kunne også være at du skiftede mening omkring noget, her er vi fleksible.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Vi hjælper med alle energiløsninger

Lige fra de traditionelle energiløsninger til de helt nye, moderne energiløsninger.

Vi kan lave moderne og bæredygtige energiløsninger i din bolig eller for din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med evt. problemer med din nuværende energiløsning og så kan vi udskifte dele af eller hele dit energi -og varmelæg.

Ved du endnu ikke om du kunne drage nytte af et nyt varmesystem, har vi også energivejledere til at rådgive dig gennem processen fra om det kan betale sig for dig, og hvilken løsning der vil komme dig bedst til gode.

Skal du have en ny varmeløsning, såsom gulvvarme eller fjernvarme, laver vi også her totalløsninger. Der er intet besværligt over at vælge en totalløsning hos os.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi løser opgaver indenfor VVS for både private og erhverv. Vi løser VVS-opgaver i områderne Hinnerup, Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon