Profesionelt VVS

Vi har mange års erfaring som autoriseret VVS-installatør, og løst utallige VVS-opgaver i Hinnerup og omegn. Derfor tør vi godt kalde os for jeres lokale VVS-ekspert. Vi ligger stor vægt på kvalitet, individuelle løsninger og at arbejdet skal leveres til tiden. Vi laver alle former for VVS-arbejde, og har stor erfaring. Ved os kan du føle dig tryg. 

Foruden traditionelle VVS-opgaver er vores aktiviteter koncentreret omkring disse to hovedområder:

Badeværelser
Alt fra reparation til renovationsopgaver og totalløsninger

Energiløsninger

Lige fra de traditionelle energiløsninger til de helt nye, moderne energiløsninger.

Både små og store VVS-opgaver

Vi løser alle VVS-opgaver – lige fra løbende toiletter til opsætning af tagrender samt til etablering af store ventilationsanlæg. Uanset opgavens størrelse skaber vi altid den perfekte løsning med baggrund i vores håndværksmæssige tilgang og stolthed.

Vi har altid stort fokus på at opfylde kundes ønsker og behov. Igennem kyndig dialog mellem kunderne og vores fagfolk skaber vi den bedste løsningen til jeres VVS-problem.

Planlægger du en større renovering af din bolig - så kan du med fordel tage os med på råd inden arbejdet sættes igang. Vi har kender alle kroge af VVS-arbejde, og ved hvilke udfordringer, som kan opstå i forbindelse med et renoveringsprojekt. Vi kan står for en stor del af opgaverne som skal løses ved tilbygning, nybyg eller ombygning af bolig. Vi udfører alt fra renovering af badeværelse og dertilhørende vvs-installationer og sanitet. Herudover er vi eksperter i energiløsninger såsom eftersyn og optimering af oliefyr, gaskedler og fjernvarmeanlæg. Vi kan naturligvis hjælpe med at etablere førnævnte energiløsninger, men vi kan også levere og montere biobrændselsanlæg som f.eks. stokerfyr og varmepumper - f.eks. luft-til-luft og luft-til-vand varmepumperne.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi løser opgaver indenfor VVS for både private og erhverv. Vi løser VVS-opgaver i områderne Hinnerup, Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

Se også mere om: