Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Eget værksted til større projekter

Har du brug for at få foretaget større specialopgaver? Hos Bedre Bad Hinnerup – Knud K. Kristiansen VVS råder vi over et stort og moderne værksted. Dette tillader os, at varetage størrespecialopgaver. Bedre Bad Hinnerup er en virksomhed, der lægger stor vægt på orden i tingene og på, at værktøjet er i orden. Vores rummelige, moderne og veludstyrede værkstedslokaler er et meget vigtigt aktiv for os.

Via vores moderne værksted har vi muligheden for at foretage specifikke specialopgaver inden for bl.a. blikkenslagerarbejde og VVS-faget. Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud på din specialopgave. Hos Knud K. Kristiansen løser vi også en meget bred vifte af forskellige VVS og energiopgaver. For os er ingen opgaver for store eller for små – uanset hvad udfører vi opgaven i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

VVS og blikkenslagerarbejde

Søger du kompetente vvs-installatører eller professionelle blikkenslagere, så er Bedre Bad Hinnerup virksomheden for dig. Vi har ansat en længere række af kompetente fagfolk, som alle har stor erfaring inden for enten VVS eller blikkenslagerfaget. Vi løser forskellige typer af opgaver, der spænder vidt inden for de 2 fagområder. Vælger du Bedre Bad Hinnerup, som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at modtage arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere sikre dig, at din opgave bliver løst i aftalt kvalitet og inden for den aftalte tidsramme. Læs mere omkring blikkenslagerarbejde vi udfører.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Fokus på kvalitet

Hos Bedre Bad Hinnerup – Knud K. Kristiansen VVS lægger vi meget fokus på kvalitet og bæredygtige løsninger. Gennem vores mangeårige praksis, har vi samlet et arsenal af viden omkring vores forskellige arbejdsområder. Dette tillader os, at vejlede og rådgive vores kunder omkring de mest optimale og bæredygtige løsninger. I vores løsningsmodeller lægges der stor vægt på, at få de forskellige installationer til at fungere så optimalt, som overhovedet muligt. Som medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi får vi tilført en lind strøm af viden omkring de nyeste teknikker inden for VVS, blikkenslagerarbejde, energi og varmeløsninger. Denne viden anvender vi i vores daglige drift, hvilket betyder at alle vores kunder nyder godt af de nyeste og mest effektive arbejdsteknikker og produkter. Som tidligere nævnt har vi et stort fokus på kvalitet i vores arbejdsgang.

Dette har ført til anvendelsen af begrebet totalløsninger. Med en totalløsning menes, der at vi er med i hele processen angående dit projekt – lige fra første kontakt, til det færdige produkt står klar i din bolig. På denne måde kan vi være med hver eneste skridt på vejen, hvilket gør at vi kan sikre kunden får et ordentligt produkt i høj kvalitet. Vi håndterer alle aspekter i forbindelse med opførelsen af dit projekt. På denne måde kan kunden læne sig tilbage og bare vente på det færdige produkt, alt i mens vi ordner alt bøvlet med diverse håndværkere. Lyder dette interessant, så tøv ikke med at tage kontakt til Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Sammen skaber vi dit projekt!

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Læs mere her:

Herunder finder du mere information omkring vores forskellige aktiviteter. Under hver side finder du den givne aktivitet beskrevet. Er du yderligere interesseret i informationer omkring et af vores arbejdsområder, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon