Serviceopgaver og serviceaftaler

Hos Bedre Bad Hinnerup - Knud K. Kristiansen VVS A/S tilbyder vi løbende serviceaftaler for alle vores kunder. Dette gælder såvidt privat, som erhvervskunder. Med en serviceaftale hos Bedre Bad Hinnerup, sikrer du dig en løbende optimering af dine VVS-installationer. Vi ordner alt lige fra den utætte hane og løbende toilet, til større serviceaftaler med faste tilsynsordninger. Hvis du vælger os, som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at dine installationer bliver optimeret og vedligeholdt. Vi sætter en stor ære i, at levere kvalitetsarbejde, hvilket vil sige arbejdet bliver udført i ordentlig kvalitet og til rette tid.

Med serviceaftaler, er det meget vigtigt at have en pålidelig samarbejdspartner. Med Bedre Bad Hinnerup kan du stole trygt på, at du får en pålidelig og professionel partner, der overholder serviceaftalen i høj kvalitet. Vi har stor erfaring med tidligere serviceopgaver og aftaler, og kan derfor yde dig den bedst mulige service hele vejen igennem.

Service – godt mod driftsstop

Ikke mindst for vores erhvervskunder er de faste serviceaftaler guld værd – for med et serviceret og trimmet anlæg er man sikret optimal drift og så har man en god garanti mod pludselige nedbrud, der kan koste rigtigt meget i produktionen/forretningen. Så hvis du ønsker at sikre din virksomhed i mod utilsigtede driftsstop, så kontakt Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Vores dygtige håndværkere sikrer, at din virksomheds installationer alle er optimerede og kører optimalt. På denne måde kan vi formindske risikoen for et utilsigtet driftsstop mest muligt. Vi tilbyder fleksible serviceaftaler, som aftales efter vores kunders behov. Nogle kunder har brug for, at få foretaget service check flere gange om året, og andre kan nøjes med en enkelt gang. Vi har ikke en fast procedure, men aftaler derimod service aftalens indhold med hver enkelt kunde - efter deres behov.

Er du interesseret i at optimere driften af dine forskellige VVS og varmeinstallationer? Mange er ikke klar over, at man ved at forbedre små detaljer ved sine installationer ofte kan opnå store besparelser på årsbasis. Få en af vores dygtige og kompetente medarbejdere til, at tage et kig på dine installationer. Så finder vi ud af hvordan du kan opnå besparelser på både varme og energiregningen.

Hos Bedre Bad Hinnerup går vi meget op i, at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service inden for alle vores fagområder. Gennem vores medlemskab af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, får vi tilført ekstra meget ekspertviden. Denne ekspertviden anvender vi i alle vores serviceopgaver, og den tillader os, at anvende de nyeste og mest effektive processer og produkter i vores arbejde. Vi deler gerne ud af vores ekspertviden til alle vores kunder.

Se mere om vores fagområder:

Herunder kan du læse mere om udvalgte emner, som relaterer sig til vores serviceaftaler. På hver enkelt side finder du en beskrivelse af vores kompetencer inden for det givne område. Læs dem endeligt igennem såfremt, du står og mangler ekspert viden omkring nogle af emnerne, eller tag direkte kontakt til os. Vores kompetente medarbejder står altid klar til at give gode råd og vejledning.