Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Nyt badeværelse – vi renoverer og bygger nyt

I badeværelset møder VVS-faget sine ypperste udfordringer. Her skal resultatet være designmæssigt i top, funktionelt, behageligt og rengøringsvenligt. Få lavet dit nye bad her hos Bedre Bad Hinnerup. Vi har mange års erfaring og levere dit drømmebadeværelse. Uanset prisklasse, så skal vores kunder have topkvalitet, og et badeværelse som holder i mange år fremover.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Drømmen om et nyt badeværelse

Det kræver en del at gøre drømmen om et nyt badeværelse til virkelighed. Det kan virke uoverskueligt – både selve installationen, men også valg og fravalg om, hvordan det nye badeværelse skal se ud. Her kommer vi ind i billedet – vi hjælper dig med alt helt fra inspirationsfasen og indtil, at du kan træde ind i dit nye smukke badeværelse. Du kan altid få inspiration til dit badeværelse gennem os, om det er til et lille eller stort badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Vi laver totalløsninger til nyt badeværelse

Som medlem af Bedre Bad-kæden er vi uddannelses- og inspirationsmæssigt i front, og vi sørger for ALT vedr. dit nye badeværelse. Det vil også sige tegninger, murer- og tømrerarbejde, elinstallation m.m. Vi tilbyder således en totalløsning med ét samlet ansvar. Dermed står du ikke med koordinering og kommunikation på tværs af faggrupperne – alt dette klarer vi. Med en totalløsning fra Bedre Bad Hinnerup får du et tilbud på hele dit badeværelseprojekt, uden at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at glæde dig til at benytte dit nye lækre badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

De bedste producenter

Vi repræsenterer de bedste producenter, der med sit komplette sortiment gør os i stand til at opfylde kravene til både pris, kvalitet og design af dit badeværelse. Alle vores samarbejdspartnere lever op til samme høje kvalitetsstandard som os selv. Dermed sikre vi, at du igennem os får et badeværelse, som du kan nyde mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Fra udskiftning af elementer til totalrenovering af badeværelser

Vi kan hjælpe dig, hvad enten du blot skal have udskiftet et eller flere badeværelseselementer eller skal have totalrenoveret hele badeværelset. I nogle tilfælde kan enkelte små detaljer, som f.eks. at forny fuger i badeværelset og nyt armatur ved håndvasken, give følelsen af et nyt badeværelse. Vi tilbyder en række at smarte badeværelsemøbler og armaturløsninger, som helt sikkert vil kunne give dit nuværende badeværelse nyt liv.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Ønsker du et nyt badeværelse?

Går du med tanker om et nyt badeværelse eller overvejer du at få udskiftet eksempelvis toilettet eller vasken, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller en forespørgsel på pris på nyt badeværelse.

Vi installerer og renoverer badeværelser i og omkring Hinnerup, Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon