Køkken & bryggers hinnerup

Knud K. Kristiansen VVS A/S laver totalløsninger på både køkkener og bryggers i samarbejde med Kaløkøkkener. Står du med ideen til dit nye køkken eller søger du inspiration til nye køkkenløsninger? Så kom forbi Bedre Bad i Hinnerup. Vi hjælper dig med at finde inspirationen til dit nye køkken eller bryggers. Kom ind i butikken og få professionel rådgivning og inspiration til netop den køkken/bryggers løsning der præcist dækker dine behov og ønsker.

Boligens kerne 

Køkkenet er et boligens kerne rum. Det er her hvor familien mødes over madlavningen og sammen starter og afslutter deres dag. Det er samtidigt et af hjemmets travleste rum med kombinationen af både madlavning og opvask. Dette stiller store krav til indretningen af køkkenet. Det kræver funktionelle og smarte køkkeninstallationer, samt en elegant indretning der tillader både komfort og funktionalitet i køkkenet. Når vi arbejder med at skabe køkkener, så er nøgleordet for os kvalitet. Dette gælder både det arbejde vi udfører, de produkter vi leverer og den service kunden modtager. Altså kan vi hos Bedre Bad Hinnerup sige, at vores kerne fokus er høj kvalitet hele vejen igennem processen.

Et væld af køkkenløsninger

I forbindelse med valget af køkken er der mange forskellige valgmuligheder. Du skal tage forhold til et væld af forskellige køkkeninstallationer. f.eks.: hvorvidt den nye emhætte skal være med udsugning eller recirkulation? eller skal køkkenet installeres med et intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket? Skal du have installeret en vandhane med vandsparer eller en håndbruser? Du skal måske også have et blandingsbatteri, der kan levere kogende vand direkte fra din vandhane? Der findes også et meget bredt udvalg af forskellige køkkenvaske i forskellige størrelser og materialer. Altså er det muligt, at finde frem til netop den vask der passer til dit køkkens indretning og dine ønsker.

Som du kan læse, så er der et væld af forskellige beslutninger der skal tages i forbindelsen med dit nye køkken. Hos Bedre Bad Hinnerup sætter vi en pli i, at rådgive kunderne efter bedste evne. Vi vil sikre, at vores kunder får netop de køkkeninstallationer, som passer til deres ønsker og behov. Kontakt os allerede i starten af dit køkkenprojekt, og sammen finder vi frem til netop de funktionaliteter, og det design der passer ind i dit drømmekøkken.

Det praktiske bryggers

Bryggerset er ligeledes det praktiske rum i huset, her foregår alt fra tøjvask til opbevaring. Rummet skal være indrettet sådan at der plads til vaskemaskine og tørretumbler samt diverse ting man bruger det til. Vores erfaring siger at et bryggers variere meget i hvad dens funktion er, og skal derfor tilpasses til hver enkelt kunde.

Benyt dig af vores viden og erfaring

Knud K. Kristiansen VVS A/S står altid klar med gode råd og vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig, med valget af de forskellige møbler og køkkeninstallationer. Herefter sørger vi for levering og korrekt montering. På denne måde kan du få køkkenet, der passer dine behov uanset om du er en mesterkok, eller bare skal sørge for at familien får mad på bordet. Vi sikrer dig, at du får de rigtige installationer og indretning af dit køkken og bryggers. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med skabelsen af flotte køkkener og bryggerser.

Kontakt os allerede i dag 

Er du interesseret i, at høre mere omkring køkkener/bryggers? Så kontakt os Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Så tager vi en snak omkring dine behov og ønsker til det nye køkken/bryggers. Vi tilbyder vores store vidensbank til vores kunder og kan med garanti komme frem til en løsning, der behager alle dine behov. Gennem vores samarbejde med Bedre Bad kæden har vi fået tilført en stor vidensbank. Vi kan guide dig igennem de nyeste køkkeninstallationer og bryggers indretninger. Den tilførte viden gør, at vi altid er opdateret på de nyeste og mest effektive metoder.

Læs mere her: