HANDICAPBADEVÆRELSER

Hos Bedre Bad Hinnerup - Knud K. Kristiansen VVS A/S er vi specialister i at skabe badeværelser beregnet til mennesker med et handicap. Vi har stor viden omkring de nyeste teknikker inden for sikkerhed, den bedste komfort og den absolutte bedste oplevelse for personer med nedsat bevægelighed. Den helt rigtige indretning af et handicaptoilet, kan betyde en meget mere selvstændig hverdag for personer med et handicap. Det kan være rigtigt svært, at tilfredsstille personer med forskellige specielle behov, alt i mens man tager højde for diverse hygiejne og fleksibilitets krav.

 

For at sikre det mest optimale badeværelse for vores kunder med et handicap og deres sundhedspersonale, går vi meget systematisk til værks med planlægningen. Mængden af ekstra funktioner og specielle hensyn, der skal tages på badeværelset varierer meget fra person til person. Uanset størrelsen af dit handicap, så finder vi frem til en optimal løsning, der gør din hverdag mere behagelig. Vi har mange års erfaringer, med at skabe det helt rigtige badeværelse for personer med ekstra behov.

 

Et handicaptoilet behøves ikke, at være bart og intetsigende. Uanset om du er en til en cool minimalistisk stil, eller søger en mere romantisk boudoir stemning, så kan Bedre Bad Hinnerup være dig behjælpelig. På vores hjemmeside finder du forskellige badeværelsesløsninger, der kan give dig inspirationen til dit nye badeværelse. Vi tilpasser dine ønsker omkring stil og design, med de ekstra påkrævede funktionaliteter, du har brug for. I fællesskab finder vi frem til en løsning, der både er æstetisk tilfredsstillende og har de nødvendige og ønskede funktionaliteter.

En kompetent samarbejdspartner

Med Bedre Bad Hinnerup får du en kompetent og ansvarlig samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på integritet og pålidelighed i vores daglige processer. Det er meget vigtigt for os, at vi kan med hånden på hjertet kan sige, at vores arbejde er udført i bedst mulige kvalitet og at håndværket er korrekt. Vores dygtige og fagkundige medarbejdere sikrer dig korrekt udført arbejde og service i allerhøjeste kvalitet. For at sikre dig den bedst mulige service, arbejder vi med totalløsninger.Totalløsning betyder, at vi styrer hele processen fra start til slut. Dvs. at du slipper for alt bøvlet med at få koordineret de forskellige håndværkere. Du kan blot læne dig tilbage og vente på dit færdige produkt. Herved sikrer vi os, at det udførte arbejde er i udført i høj og tilfredsstillende kvalitet.

Den nyeste viden

Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi får vi tilført en stor strøm af viden omkring vores fagområder. Dette gør, at vi altid er opdateret omkring de nyeste teknikker og løsningsmetoder inden for alle vores fagområder. Denne viden anvender vi naturligvis i vores daglige arbejde, hvilket betyder at vores kunder altid får løsninger udviklet med de mest effektive teknikker. Vi tilbyder også gerne vores opdaterede viden til vores kunder. Har du et spørgsmål eller søger du rådgivning omkring et givet projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere står klar til at yde dig den bedst mulige service og rådgivning. Har du andre spørgsmål omkring renoveringen eller installationen af et nyt handicapbadeværelse, så tøv hellere ikke med at ringe os op. Vi kan kontaktes på flere måder, så¨du kan vælge den mest komfortable for dig.

Mere om badeværelser:

Herunder kan du læse mere omkring vores andre fagområder, som relaterer sig til badeværelset. Du kan bl.a. finde vores inspirationsside og ellers finde inspiration og generel information på vores andre sider: