Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Hvad indebærer et Badtjek?

Hos Knud K. Kristiansen VVS A/S – Bedre Bad Hinnerup indebærer et gratis badtjek, at du booker et badtjek hos os via nedenstående formular. Herefter sender vi en af vores autoriserede medarbejdere hjem til dig, for at foretage en vurdering af dit nuværende badeværelse. Det gratis badtjek er ganske uforpligtende for dig, men vi tager det meget seriøst. Ud fra den foretagende vurdering, fortæller vi dig omkring dine forskellige muligheder. Disse muligheder kunne f.eks. være:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Book dit gratis Badtjek her:

Udfyld nedenstående formular og bestil dit gratis badtjek. Vi sender herefter vores dygtige og autoriserede medarbejder hjem til dig. Husk at badtjekket er ganske uforpligtende for dig, så tøv endelig ikke med at booke et allerede i dag. Start drømmen om dit nye badeværelse lige her!

 

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

  En snak om dine ønsker og behov

  Efter du har fået præsenteret dine muligheder, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Hos Bedre Bad Hinnerup har vi mange års erfaringer med, at skabe flotte og inspirerende badeværelser. Vi sætter stort fokus på, at skabe personlige badeværelser, som matcher vores kundens smag og behov. Vores kompetente håndværkere er eksperter i, at skabe badeværelser, som passer til vores kunders behov. Dette gør sig gældende uanset, hvilken form for renovering du er interesseret i. Er du interesseret i en totalrenovering af dit badeværelse, så kan vi være behjælpelige hele vejen igennem projektet, via hvad vi kalder en totalløsning. Er en totalrenovering uden for budgettet, så kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at få valgt og monteret nye badeværelsesmøbler og tilbehør på badeværelset. Selv denne relativt “lille” omlægning af badeværelset kan puste nyt liv i dit gamle badeværelse.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Badeværelset er et af de allervigtigst rum!

  Hos Bedre Bad Hinnerup har vi fuld forståelse for, at badeværelset er et bærende rum i boligen. Hver eneste dag både starter og slutter her, og derfor er det vigtigt, at badeværelset passer til familiens behov. Dette er altså både de æstetiske og funktionelle behov, som familien har. Synes du, at det virker helt uoverskueligt at påbegynde en totalrenovering af dit gamle badeværelse helt alene? Frygt ej! Bedre Bad Hinnerup står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem dit badeværelsesprojekt. Med os får du en samarbejdspartner, som går med i processen lige fra den spæde inspirationsfase til det færdige badeværelse står klar. Du kan finde inspiration her på siden, og ellers kan du se Bedre Bad kædens mange flotte badeværelsesløsninger.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

  Knud. K. Kristiansen VVS står
  klar til at hjælpe dig

  Knud. K. Kristiansen VVS står klar til, at hjælpe lige fra det uforpligtende badtjek – til installationen af badeværelset er færdiggjort. På denne måde sikrer vi, at kunden modtager den absolut bedste service hele vejen igennem, og at håndværket bliver udført korrekt. Vi står klar til at håndtere alle aspekter i forbindelse med optørringen af dit nye badeværelse. Dette sikrer, at kunden kun har en kontaktperson og derfor kan læne sig tilbage og vente på det færdige produkt i ro og mag. Vi ordner alt koordinering med diverse håndværkere og sikrer dig et produkt i allerbedste kvalitet.

  Kontakt Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig. Vi skaber dit drømmebadeværelse! Vi har altid den mest opdaterede viden omkring produkter og service, hvilket gør at vi kan give den bedste rådgivning og vejledning. Vi kan trække på Bedre Bad – Bedre Energi kædens store vidensressourcer og derfor altid sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning og vejledning.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 21 07 77
  kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon