Bestil gratis badtjek

God start på det nye badeværelse!

 

Hvad indebærer et badtjek?

Hos Knud K. Kristiansen VVS A/S - Bedre Bad Hinnerup indebærer et gratis badtjek, at du booker et badtjek hos os via nedenstående formular. Herefter sender vi en af vores autoriserede medarbejdere hjem til dig, for at foretage en vurdering af dit nuværende badeværelse. Det gratis badtjek er ganske uforpligtende for dig, men vi tager det meget seriøst. Ud fra den foretagende vurdering, fortæller vi dig omkring dine forskellige muligheder. Disse muligheder kunne f.eks. være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Efter du har fået præsenteret dine muligheder, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Hos Bedre Bad Hinnerup har vi mange års erfaringer med, at skabe flotte og inspirerende badeværelser. Vi sætter stort fokus på, at skabe personlige badeværelser, som matcher vores kundens smag og behov. Vores kompetente håndværkere er eksperter i, at skabe badeværelser, som passer til vores kunders behov. Dette gør sig gældende uanset, hvilken form for renovering du er interesseret i. Er du interesseret i en totalrenovering af dit badeværelse, så kan vi være behjælpelige hele vejen igennem projektet, via hvad vi kalder en totalløsning. Er en totalrenovering uden for budgettet, så kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at få valgt og monteret nye badeværelsesmøbler og tilbehør på badeværelset. Selv denne relativt “lille” omlægning af badeværelset kan puste nyt liv i dit gamle badeværelse.

Book dit gratis badtjek her:

Udfyld nedenstående formular og bestil dit gratis badtjek. Vi sender herefter vores dygtige og autoriserede medarbejder hjem til dig. Husk at badtjekket er ganske uforpligtende for dig, så tøv endelig ikke med at booke et allerede i dag. Start drømmen om dit nye badeværelse lige her!

 

 

Badeværelset er et af de allervigtigst rum!

Hos Bedre Bad Hinnerup har vi fuld forståelse for, at badeværelset er et bærende rum i boligen. Hver eneste dag både starter og slutter her, og derfor er det vigtigt, at badeværelset passer til familiens behov. Dette er altså både de æstetiske og funktionelle behov, som familien har. Synes du, at det virker helt uoverskueligt at påbegynde en totalrenovering af dit gamle badeværelse helt alene? Frygt ej! Bedre Bad Hinnerup står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem dit badeværelsesprojekt. Med os får du en samarbejdspartner, som går med i processen lige fra den spæde inspirationsfase til det færdige badeværelse står klar. Du kan finde inspiration her på siden, og ellers kan du se Bedre Bad kædens mange flotte badeværelsesløsninger.

Knud. K. Kristiansen VVS står klar til, at hjælpe lige fra det uforpligtende badtjek - til installationen af badeværelset er færdiggjort. På denne måde sikrer vi, at kunden modtager den absolut bedste service hele vejen igennem, og at håndværket bliver udført korrekt. Vi står klar til at håndtere alle aspekter i forbindelse med optørringen af dit nye badeværelse. Dette sikrer, at kunden kun har en kontaktperson og derfor kan læne sig tilbage og vente på det færdige produkt i ro og mag. Vi ordner alt koordinering med diverse håndværkere og sikrer dig et produkt i allerbedste kvalitet.


Kontakt Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig. Vi skaber dit drømmebadeværelse! Vi har altid den mest opdaterede viden omkring produkter og service, hvilket gør at vi kan give den bedste rådgivning og vejledning. Vi kan trække på Bedre Bad - Bedre Energi kædens store vidensressourcer og derfor altid sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning og vejledning.