ENTREPRISEOPGAVER

Hos Bedre Bad Hinnerup har vi stor erfaring med VVS- og totalentrepriser på nybyggeri, og i forbindelse med renoverings- og ombygningsarbejde. Vores mangeårige erfaring har skærpet vores kompetencer, således at vi er i stand til at udføre kvalitets håndværk - hver eneste gang. I gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, er vi blevet specialister i at udføre totalløsninger.

Med totalløsninger menes der, at vi tager del i planlægningen allerede fra projekternes første fase. Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med inspiration til dit projekt. Vores fagkundige medarbejdere har stor erfaring i, at skabe stilfulde, og praktiske løsninger indenfor en bred vifte af vvs-relaterede områder. Vi deler gerne ud af denne ekspertise og deltager aktivt i projekteringsfasen. Vi byder ind med tekniske og bæredygtige løsningsforslag indenfor vores kompetenceområder, så vi kan bringe din entrepriseopgave helt i mål. 

Herefter tilbyder vi, at håndtere hele processen med, at få projektet færdiggjort. Vores totalløsnings koncept betyder, at vi håndterer hele processen med, at få koordineret de forskellige håndværkere. Vores kunder skal ganske enkelt ytre deres behov og ønsker. Så sørger vi for at dette bliver udført. På denne måde sparer vi kunderne for bøvlet med, at få de forskellige håndværkere hyret og koordineret. Kunderne har således kun Bedre Bad Hinnerup, som kontaktperson. Dette skal sikre en overskuelighed for kunderne, og tillader os at sikre den optimale kvalitet af håndværkere.

Kompetent samarbejdspartner

Hvis du vælger Bedre Bad Hinnerup - Knud K. Kristiansen VVS A/S, som din samarbejdspartner, så kan du være sikker på at arbejdet bliver udført af kompetente håndværkere. Vores dygtige håndværkere er alle ansvarlige og kvalitetsbevidste fagmænd, der medvirker positivt til en succesfuld gennemførsel af dit projekt. Du kan trygt overlade din opgave til os. Vi opererer fra Hinnerup i hele det østjyske område.

Gennem vores medlemskab i den landsdækkende vvs-kæde Bedre Bad - Bedre Energi, får vi tilført alt den nyeste viden inden for vvs-faget og andre energiopgaver. Dette gør os i stand til at tilbyde dig den absolut nyeste viden og vi løser vores opgaver på et informeret grundlag.

Konkrete eksempler

Hvis du er interesseret i at se nogle konkrete eksempler på tidligere og nuværende entreprisearbejde kan du finde linket til vores entrepriser nederst på siden. Vi har udført og udfører løbende entreprisearbejde for bla. Aarhus kommunehospital og Aarhus Kommune. Som f.eks. Sønderskovhus Ældrecenter med 14 plejebolig. Dette er et meget aktuelt eksempel. Har du yderligere spørgsmål til vores løsninger, eller er du interesseret i at høre mere omkring hvordan vi løser entrepriseopgaver, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Læs mere omkring vores andre aktiviteter her:

Herunder kan du læse mere omkring de andre fagområder, hvorpå vi tilbyder forskellige løsninger. Hos Bedre Bad Hinnerup har vi stor erfaring inden for en bred vifte af fagområder, og vi kan hjælpe dig uanset hvilken vvs opgave du står med. Finder du ikke dit problem under de nedenstående fagområder, så tag kontakt til os. Sammen finder vi frem til en løsning på dit aktuelle problem, og får løst din opgave.