Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Lokale blikkenslagere i Hinnerup

Vi udfører moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på de gamle håndværksprincipper. Alt blikarbejde kan vi lave og vi udfører blikarbejdet i Hinnerup og omegn med største præcision. Kontakt din lokale Bedre Bad Hinnerup for et uforpligtende tilbud på blikarbejde – uanset om det er et par tagrender eller du skal have lavet noget på kvisten eller et spir. Vi kan være behjælpelig med det meste og du får altid kyndig sparing på opgaven før vi går i gang. Du kan altid være sikker på når du indleder et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Hinnerup at det hele er med i løsningen. Vi lægger alt på bordet og ingen uforudsete udgifter kan overraske dig. Vi sammensætter den bedste løsning med de bedste materialer og udfører arbejdet så du kan være tilfreds med vores blikkenslagerarbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi arbejder med:

  • Blik arbejde
  • Zink bearbejdning
  • Kobber arbejde

Fra tagrender og nedløb over kviste og skotrender til moderne butiks- og bygningsdesign med inddækninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på det næste stykke blik, zink eller kobber arbejde du vil have lavet af Knud Kristiansen VVS i Hinnerup. Vi kan lave næsten alt!

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Både funktionalitet og design

I mange tilfælde er det ved blik, zink og kobber ikke blot funktionalitet og holdbarhed, der tæller – men også æstetik og design, da man kan lave utrolig smukke resultater med disse materialer. Vi tager det gamle håndværk meget seriøst og har selvfølgelig uddannet alt vores personale som arbejder med blik, zink og kobber, i det gamle og ædle håndværk det er at arbejde med blik og kobber eksempelvis. Du kan derfor trygt kontakte Knud Kristiansen VVS i Hinnerup og få en pris på dit blikarbejde. Vi har stor erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig på en bekvem måde hvor alt er med i løsningen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon