Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Blandingsbatterier og toiletter

Skal vandhanen være vægmonteret eller skal den sidde på vaskeskabet? Skal der være svingtud eller vandsparefunktion? Vi har det brede udvalg af blandingsbatterier i en lang række forskellige farver og overflader. Vi tilbyder også standard toiletter og moderne toiletter med douchefunktion. Læs mere om vores store udvalg nedenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Udskift vandhanen med et blandingsbatteri

Hvis vandhanen drypper, skal den naturligvis repareres. Er vandhanen af ældre dato, kan det væren fordel i stedet at udskifte vandhanen til et blandingsbatteri. Tag fat i Bedre Bad Hinnerup og få en kyndig VVS’er til at se på problemet. På denne måde får vi løst problemet hurtigst muligt og du kan slippe for drypperiet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Løber dit toilet?

Det er ikke kun din vandhane, du kan spare penge på at udskifte. Det samme gælder for toiletter.

Løber toilettet med uro i kummen, kan det ende med at koste dig 10.000 kr. årligt – det svarer til 400.000 liter vand. Når du opdager, at toilettet løber, kan du naturligvis oftest få det repareret. Men hvad hvis du ikke kan se, når toilettet løber? Du kan risikere, at toilettet løber så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje – men det kan ses på vandregningen, som typisk vil være på omkring 2-5000 kr. ekstra – Det er den samme pris, som du kan få et nyt økonomisk toilet for.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Se udvalget af håndvaskarmaturer og toiletter her

I webshoppen har vi samlet udvalget af henholdsvis håndvaskearmaturer og toiletter.

Vælg Bedre Bad Hinnerup som leverandør, så sørger vi for levering og montering uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Hvad er et blandingsbatteri?

Det moderne blandingsbatteri har kun ét greb til at blande det varme og det kolde vand – til forskel fra det gamle batteri (vandhane), som har to greb til at justere temperaturen med.

Der er flere fordele ved blandingsbatteriet (et-grebs-armaturet):

 • Det er hurtigere og lettere at temperere vandet med ét greb
  Derved sparer du på vandet og på vandregningen
 • Vandsparefunktion:
  Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på vandet
 • Termostatstyring
  Den ønskede temperatur på vandet (eksempelvis i bruseren) kan forudstilles
 • Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring

Du kan desuden spare endnu flere dyre dråber ved at få installeret en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på vandhanen. Vi har et stort udvalg af armature og blandingsbatterier, til dit badeværelse i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Forskellige funktioner til toilettet

De moderne, økonomiske toiletter byder på forskellige funktioner, bl.a. vandsparefunktion, berøringsfrit skyl og duschtoiletter:

 • Vandsparefunktion
  Du kan tilpasse skyllemængden ved at vælge højt eller lavt skyl efter behov – så sparer du både vand og penge hvert år
 • Berøringsfri skyl
  Udskylning sker ved at føre hånden over sensoren på toilettet, som aktivirer skyllefunktion. Her er spredning af bakterier er elimineret
 • Dusch funktion
  Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved, at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi udfører alt fra små udskiftninger til totalrenovering

Vi hjælper dig uanset om du skal have udskiftet vandhanenen til et blandingsbatteri eller installeret et moderne toilet. Men vi kan også tilbyde mere end det.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor badeværelser – kontakt os for at høre nærmere. Vi hjælper kunder i Hinnerup-området, herunder i Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg. Så hvis du ser en af vores biler i området, så ved du nu at det er en VVS’er med sans for kvalitet og god service der kører der. Mon ikke han er på vej ud for at hjælpe en af vores kunder i området og mon ikke han kan hjælpe dig også. Kontakt Bedre Bad Hinnerup i dag.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon