Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi skaber berøringsfrie badeværelser

Er du interesseret i at have den absolut højeste hygiejne på dit badeværelse? Så kan Bedre Bad Hinnerup hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at skabe berøringsfrie badeværelser. Vi skaber hygiejniske badeværelsesløsninger til bl.a. hospitaler og andre institutioner. Dette kræver, at vi har den seneste viden om hygiejniske badeværelsesløsninger. Selv små omskiftninger på badeværelset kan reducere bakterieniveauet markant, og give dig et sundere og mere hygiejnisk badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi har stor erfaring

Vi har stor erfaring med at skabe moderne badeværelser, der er æstetiske, rummelige, behagelige og med et fokus på hygiejnen. Denne kombination kan udføres, hvis man har med en professionelt og erfaren vvs-installatør, som Bedre Bad Hinnerup. Med et berøringsfrit badeværelse kan du reducere nødvendigheden for rengøring markant. Det elektroniske armatur, som uden berøring sørger for en tilpas mængde vand, reducerer i væsentligt grad behovet for rengøring. Denne moderne form for badeværelse gør hele toiletbesøget mere hygiejnisk, i form af de forskellige installationer, der formindsker brugen af hænderne på toilettet. Samtidigt er det også muligt, at få badeværelsesinstallationerne installeret med vandbesparende funktioner. På denne måde sikrer man sig både et meget hygiejnisk toilet, samtidigt med, at man sparer på vandet. Dette giver et sundere toiletbesøg, samtidigt med at du sparer på vandregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Fordele ved det berøringsfrie badeværelse

Der er et stort antal fordele ved at få installeret et berøringsfrit badeværelse. For det første gør det badeværelset meget mere hygiejnisk, og derved får du et sundere badeværelsesmiljø. Ud over et mere hygiejnisk badeværelsesmiljø, så opnår du også et badeværelse, med et langt mindre behov for rengøring. Det gør alt andet lige hverdagen meget nemmere for mange familier. Det sker i takt, med at færre ting kommer i kontakt med huden efter toilet brug, hvilket reducerer spredningen af skidt og bakterier.

En tredje fordel herved er ganske enkelt bekvemmeligheden, ved et badeværelse der sørger for dine behov. Med et douchetoilet kan du trygt lade toilettet rengøre dig med en blid tempereret vandstråle, og derefter blive tørret med dejlig varm luft.

Især ældre mennesker kan nyde godt af brugen af et douchetoilet og berøringsfrit armatur. Da toilettet selv tager sig af rengøringen, kan ældre med fordel ordne toiletbesøget uden behov for hjemmehjælp. For mange ældre er dette en klar fordel, da det tillader en større grad af selvstændighed i hverdagen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Køb hygiejniske og berøringsfrie armaturer og toiletter

Se vores udvalg af douchetoiletter eller berøringsfrie armaturer og bestil online.

Når du vælger Bedre Bad Hinnerup som leverandør, så sørger vi for levering og montering uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for rådgivning

Lyder mulighederne med et berøringsfrit badeværelse interessante, og er du interesseret i at høre mere. Så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad Hinnerup allerede i dag. Vi kan rådgive dig omkring dine muligheder med det berøringsfrie badeværelse. Vores dygtige medarbejdere installerer og monterer dine nye elektroniske armaturer og berøringsfrie toiletter. Vi kan være dig behjælpelig med renoveringen af dit badeværelse uanset om, der er tale om en totalrenovering, eller bare en udskiftning af badeværelsesinstallationerne. Uanset hvad, så kan vi sikre dig et badeværelse med optimal hygiejne.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon