Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Badeværelsesmøbler og badtilbehør

Hos Bedre Bad Hinnerup har vi et stort udvalg af møbler til badeværelset og alt tilbehør dertil. Her får du levering og montering inklusivt på alle badeværelsesmøbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Opfrisk badeværelset med nye badeværelsesmøbler

Når badeværelset skal have et løft, skal der faktisk ikke så meget til for at få et nyt udtryk på badeværelset. Det kan være nok at udskifte enkelte badeværelsesmøbler eller blot badeværelsestilbehør. Et ældre badeværelse får hurtigt et nyt look ved at pifte det op med nyt tilbehør, og du slipper for en renovering. Det er ofte de små detaljer, som gør den store forskel – få mere inspiration her på siden, til hvordan de små detaljer kan pifte dit bademiljø op.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Bestil badeværelsesmøbler online

Se hele udvalget af badeværelsesmøbler eller baderumstilbehør i vores webshop.

Når du vælger Bedre Bad Hinnerup som leverandør, så sørger vi for levering og montering uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Badmøbler fra øverste skuffe

Uanset om du ønsker at udskifte enkelte badeværelseselementer eller om du skal have helt nyt bademiljø, med alt hvad det indebærer af møbler, kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg og der er helt sikkert noget, som falder i din smag og som understøtter indretningen i resten af hjemmet. Med vores store udvalg af badeværelsestilbehør og -møbler, vil du finde lige hvad du skal bruge om det er til et lille eller stort badeværelse.

Inden for badeværelsesmøbler kan du på opdagelse i vores udvalg som indebærer:

 • Underskabe
 • Overskabe
 • Spejle
 • Bænke
 • Sideskabe

Vi er naturligvis med på råd og kan med baggrund i vores mangeårige erfaring hjælpe dig med at udvælge dine nye badeværelsesmøbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Fuldend badeværelset med badeværelsestilbehør

Badeværelsesmøbler er kun en del af indretningen på badeværelset. For at fuldende stilen og indretningen, skal man have fat i det rette badeværelsestilbehør. Ved forholdsvis god brug af tilbehør kan du pifte dit badeværelse op til helt nye højder. Vi har mange forskellige designs, så det gælder bare om at gå på opdagelse i vores store udvalg.

 • Flotte greb til skabe og skuffer
 • Sæbedispensere
 • Håndklædekroge
 • Toiletpapirsholdere
 • Håndklædestænger
 • Tandkrus med holder
 • Toiletbørster
 • Toiletspande
 • Sæbeskåle

Vi har tilbehør fra forskellige producenter; bl.a. Vola, Damixa, Grohe og Hansgrohe. Du kan skabe sammenhæng i badeværelset ved at vælge tilbehør til badeværelset fra samme producent og serie.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Du udpeger badmøbler – vi leverer for løsningen

Vi udfører totalløsninger indenfor installation af badeværelser og vi styrer processen fra A til Z. Du skal kun koncentrere dig om at udvælge de møbler og det tilbehør, som du ønsker skal indgå i dit badeværelse – så sørger vi for levering og montering af dine nye badmøbler.

Vi tilbyder totalløsninger med udvælgelse af badeværelsesmøbler og -tilbehør som en del af processen i følgende områder: Hinnerup og omegn, herunder bl.a. Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon