Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Inspiration og hjælp til indretning af dit badeværelse

Vi kan hjælpe dig med at finde de badeværelseselementer og -tilbehør, som passer præcis til din stil og som opfylder kravene til dit ønskede bademiljø.

Du kan starte din inspirationsfase allerede nu, ved at tage et kig på de bademiljøer, som Bedre Bad-kæden har lavet gennem de seneste år.

 

Individuelle ønsker til bademiljøet

Smag og stil kan ikke diskuteres – vi er alle forskellige, og heldigvis for dét. Hos Bedre Bad Hinnerup, Knud K. Kristiansen VVS, stiller vi vores viden og erfaring til rådighed, når du skal have etableret et lækkert bademiljø i netop din stil. Vi sætter en ære i at inspirere dig til dit drømmebadeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Alt i badeværelseselementer til det nye bademiljø

Hos os finder du et komplet bademiljø med alt, hvad der hører sig til. Vi har et stort udvalg i:

  • Badeværelsesmøbler
  • Badeværelsesinventar
  • Badeværelsestilbehør

Vi sælger møbler og tilbehør til badeværelset. Hos os kan du købe alt lige fra tandkrus, sæbedispensere, badeforhæng og bademåtter til toiletrensere og flotte håndklædeknager. Kom ind i butikken og se vores udvalg. Vi tilbyder både løsninger til et helt nybyg af badeværelse og badrenovering.

Tips til indretning af bademiljø

Du skal naturligvis selv finde frem til, hvordan du ønsker, dit bademiljø, skal se ud. Følgende er generelle tips til, hvordan du kan indrette dit bademiljø:

1. Udnyt pladsen kreativt:

Med højt til loftet kan pladsen udnyttes med smalle hylder i f.eks. stål eller glas. Overvejer at gemme håndklæderne væk i et højt, rektanglet skab.

2. Indret bademiljøet i funktionszoner:

På den måde kan hele familien være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.

3. Væghængte møbler:

Rummet kan synes større, når møblerne er væghængt – det gælder både toilettet, toiletspanden og badeværelsesmøblerne. Væghængte møbler er desuden lettere at gøre rent.

4. Mørkt gulv

Giver rummet kontraster og dybde

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Totalløsninger indenfor bademiljøer

Vi kan ikke kun hjælpe dig med inspirationsfasen – faktisk kan vi hjælpe dig fra A til Z med alt, hvad der indebærer nyt bademiljø. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi styrer hele processen og sørger for, at du og din familie får præcis det bademiljø, I havde drømt om. Med baggrund i jeres ønsker og behov samt badeværelsesinspiration fra os finder vi frem til det helt rigtige bademiljø til jer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Kom ét skridt tættere på drømme-bademiljøet

Vi hjælper med inspiration samt installation og indretning af bademiljøer i følgende områder: Hinnerup, herunder Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak – og kom ét skridt tættere på det bademiljø, du drømmer om.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon