Inspiration til bademiljø

Hjælp til indretning af badeværelse

Vi kan hjælpe dig med at finde de badeværelseselementer og -tilbehør, som passer præcis til din stil og som opfylder kravene til dit ønskede bademiljø.

Du kan starte din inspirationsfase allerede nu, ved at tage et kig på de bademiljøer, som Bedre Bad-kæden har lavet gennem de seneste år.

Klik her for og se vores flotte inspirationskatalog

Top bad16

Individuelle ønsker til bademiljøet

Smag og stil kan ikke diskuteres - vi er alle forskellige, og heldigvis for dét. Hos Bedre Bad Hinnerup, Knud K. Kristiansen VVS, stiller vi vores viden og erfaring til rådighed, når du skal have etableret et lækkert bademiljø i netop din stil. Vi sætter en ære i at inspirere dig til dit drømmebadeværelse.

Alt i badeværelseselementer til det nye bademiljø

Hos os finder du et komplet bademiljø med alt, hvad der hører sig til. Vi har et stort udvalg i:

 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsesinventar
 • Badeværelsestilbehør

Vi sælger møbler og tilbehør til badeværelset. Hos os kan du købe alt lige fra tandkrus, sæbedispensere, badeforhæng og bademåtter til toiletrensere og flotte håndklædeknager. Kom ind i butikken og se vores udvalg. Vi tilbyder både løsninger til et helt nybyg af badeværelse og badrenovering.

Tips til indretning af bademiljø

Du skal naturligvis selv finde frem til, hvordan du ønsker, dit bademiljø, skal se ud. Følgende er generelle tips til, hvordan du kan indrette dit bademiljø:

 1. Udnyt pladsen kreativt:
  Med højt til loftet kan pladsen udnyttes med smalle hylder i f.eks. stål eller glas. Overvejer at gemme håndklæderne væk i et højt, rektanglet skab.
 2. Indret bademiljøet i funktionszoner:
  På den måde kan hele familien være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 3. Væghængte møbler:
  Rummet kan synes større, når møblerne er væghængt - det gælder både toillettet, toiletspanden og badeværelsesmøblerne. Væghængte møbler er desuden lettere at gøre rent.
 4. Mørkt gulv
  Giver rummet kontraster og dybde.

Totalløsninger indenfor bademiljøer

Vi kan ikke kun hjælpe dig med inspirationsfasen - faktisk kan vi hjælpe dig fra A til Z med alt, hvad der indebærer nyt bademiljø. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi styrer hele processen og sørger for, at du og din familie får præcis det bademiljø, I havde drømt om. Med baggrund i jeres ønsker og behov samt badeværelsesinspiration fra os finder vi frem til det helt rigtige bademiljø til jer. Læs mere om vores totalløsninger af badeværelser her.

Kom ét skridt tættere på drømme-bademiljøet

Vi hjælper med inspiration samt installation og indretning af bademiljøer i følgende områder: Hinnerup, herunder Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak - og kom ét skridt tættere på det bademiljø, du drømmer om.

Mere om badeværelser: