Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi tilbyder løsninger indenfor en bred palette af opgaver

Bedre Bad Hinnerup – Knud K. Kristiansen VVS tilbyder løsninger indenfor for en bred palette af opgaver. Dette gælder både private, erhverv og offentlige institutioner/virksomheder. Vores dygtige medarbejdere har kompetencer inden for en bred række af forskellige fagområder. Vi har mange års erfaring med, at skabe kvalitetsløsninger indenfor blandt andet: vvs, varme, energi og blikkenslagerarbejde. Vælg Bedre Bad Hinnerup, hvis du er interesseret i en kompetent og pålidelig samarbejdspartner. Vi løser altid arbejdet med en professionel indsats, og leverer altid et resultat i høj kvalitet.

Med os får du en altid kompetent og fagkyndig medarbejder, der står klar til at hjælpe dig med din opgave. Ved Bedre Bad Hinnerup er ingen opgave for lille eller for stor. Vi løser din opgave uanset størrelsen og kompleksiteten. Kontakt os, uanset om du står med et dryppende toilet, eller har brug for at få udført en større specialopgave. Vi er en vvs-installatør med fokus på kvalitetsløsninger og integritet i vores arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

VVS og blikkenslagerarbejde

Vi løser alle former for vvs-opgaver. Både de traditionelle og de mere avancerede opgaver. Opgaverne bliver altid løst i ordentlig kvalitet og indenfor aftalte tidsramme. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med alle former for vvs-opgaver. Hos Knud K. Kristiansen har vi også en række af dygtige blikkenslagere, der har meget erfaring med arbejde inden for blik. Vores dygtige blikkenslagere udfører kompetent arbejde med: tag, tagrender og facader, samt zink og kobber arbejde. Udover traditionelt VVS og blikarbejde, udfører vi også entrepriseopgaver og andre specialopgaver på vores værksted.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Varme og energiløsninger

Hos Bedre Bad Hinnerup har vi stor ekspertise med en lang række af varme og energiopgaver. Vi har stor erfaring indenfor både fjernvarme og gulvvarme løsninger. Vi udfører fjernvarmeanlægs installationer for både private og virksomheder. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med håndteringen af gas, og sikrer dig et korrekt installeret gasanlæg. Ved at anvende os i forbindelse med installationen af dit nye gasanlæg, sikrer du dig, at anlægget fungerer optimalt.

Vi kan også hjælpe dig med, at få installeret dit nye gulvvarmeanlæg. Med et korrekt fungerende gulvvarmeanlæg kan du spare på varmeregningen. Udover installation af fjernvarme og gulvvarme, har vi også stor erfaring med servicering af ældre anlæg. Book en af vores energieksperter, og lad denne tage et kig på dine nuværende energi og varmeinstallationer. Herefter rådgiver vi dig omkring dine muligheder for, at energioptimere din bolig eller virksomhed.

Det er et af vores fokuspunkter altid, at kunne yde vores kunder den absolut bedste service. Dette gør sig gældende både i det fysiske arbejde vi udfører for kunden, og i den rådgivning vi kan tilbyde. Gennem vores samarbejde med den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi bliver vi holdt opdateret med den nyeste viden. Denne viden anvender vi i vores daglige arbejde i form af de nyeste og mest effektive arbejdsteknikker, indenfor flere af vores fagområder. På samme tid deler vi også gerne ud af denne viden til vores kunder. Står du med et problem relateret til vvs-faget, så tøv ikke med, at kontakte os allerede i dag!

Erhvervs håndvaske

Klik ind på vores nye webshop

Er du stadig på udkig efter nye badeværelsesløsninger, nye energiløsninger eller noget helt andet, kan du se vores webshop her i dag.

I butikken kan du se alle vores talrige løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Når du bestiller en løsning, overføres ordren til os. Vi kontakter dig og du vil modtage den endelige bekræftelse. Vores priser inkluderer altid levering og montage. På den måde garanterer vi, at løsningerne bliver installeret af en fagmand. Det er også din garanti for, at den bliver korrekt installeret.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Herunder kan du læse mere omkring de arbejdsområder, hvor vi skaber løsninger:

Læs mere omkring de forskellige arbejdsområder, hvor vi skaber intelligente løsninger. Er du interesseret i mere information end det dette, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til, at give gode råd og vejledning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon