BOLIG - MAD - DESIGN MESSE D. 8. - 10. FEBRUAR 2019

Bolig - Mad - Design messen i Aarhus er en messe sprængfyldt med kvalitet, gode oplevelser og inspiration inden for livsstil og mode - til dig og din bolig.

BEDRE BAD - BEDRE ENERGI STANDPLADS 33

Kom og mød os på Bedre Bad - Bedre Energi standplads 33 til messen i Aarhus. Sammen med Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus C og Viby byder vi på masser af god inspiration til at bygge nyt/renovere badeværelse samt gode råd til hvordan du kan spare på energien i din bolig.

DELTAG I VORES KONKURRENCER PÅ MESSEN

På standen har du mulighed for at deltage i vores bad og energi KONKURRENCER. Her udlodder vi 2 præmier blandt alle dem der på standen har bestil enten et Badtjek eller et Varmetjek - begge er gratis og uforpligtende.

Ved deltagelse i bad-konkurrencen har du muligheden for at vinde det lækre Dansani Zaro 120cm vaskeskab i ægte nøddetræsfinér med Minore vask. Dertil er der lækkert tilbehør til skufferne i form af indretning, flot LED-lys og elstik. Et flot højskab i nøddetræ med en grebsløs låge.

Vind et Dansani Zaro vaskeskab med Minore vask

Dansani ZaroDansani2

Vind intelligent varmestyring fra Danfoss

Ved deltagelse i energi-konkurrencen kan du vinde enten 4 stk. Danfoss ECO radiatortermostater eller 4 stk. rumtermostater og 1 stk. gulvarmemaster ICON - alt efter om du har gulvvarme eller radiatoranlæg i hjemmet. Det er intelligent varmestyring på høj plan.

 Danfoss termostater738x415 news Danfoss Icon


Læs mere om messen her: https://boligmaddesign.dk/messer/aarhus-08-02-19.aspx

HVOR & HVORNÅR

Scandinavian Congress Center

Magrethepladsen 5

8000 Aarhus C.

Åbningstider:

Fredag 13.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 17.00

Søndag 10.00 - 17.00

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!