Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vores samarbejdspartnere til projekter

Hos Bedre Bad Hinnerup lægger vi stor vægt på kvalitet. Derfor betyder kvaliteten af vores samarbejdspartnere utroligt meget. Vi arbejder kun sammen med håndværkerfirmaer, med samme kvalitetsbevidsthed og håndværksmæssige indstilling, som vi selv besidder. Gennem vores samarbejde med disse dygtige håndværkere, er vi i stand til at levere hvad vi kalder totalløsninger. Med konceptet totalløsninger menes der at vi er med i projektet fra start til slut. F.eks. kunne en totalløsning være i forbindelse med totalrenoveringen af badeværelset. Her vil vil være med allerede fra idéfasen, hvor vi leverer et væld af forskellige badeværelsesløsninger, som hjælp til inspiration. Herefter tilbyder vores dygtige medarbejdere dygtig og kompetent vejledning til indretningen af dit badeværelse. Herefter tager vi over og strømliner hele processen, med at få skabt dit nye badeværelse. Du som kunde skal kun forholde dig til en enkelt kontaktperson – Bedre Bad Hinnerup, og så ordner vi alt bøvlet med koordineringen af de forskellige håndværkere. På denne måde kan vi sikre vores kunder den bedste kvalitet hele vejen igennem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Håndværkere og samarbejdspartnere

Herunder finder du alle kontaktoplysningerne på Bedre Bad Hinnerups samarbejdspartnere. Disse dygtige håndværkere arbejder vi sammen med, når vi skaber dit projekt. Vores partnere er kendetegnet ved deres store fokus på kvalitet og korrekt håndværk, hvilket matcher med vores identitet.

Murer: Murermester Kristian Winther

Svalevej 37
8382 Hinnerup.

Tlf. 42 17 79 39

Elektriker: Vietz El-Installation A/S

Sommervej 8
8210 Århus V

Tlf. 86 15 92 33

Tømrer og snedker: HF Tømrer & Snedkerforretning

Parallelvej 32
8380 Trige

Bil  20 67 99 81

Maler: Malermester ”Simon”

Strandvejen 156
8410 Rønde

Tlf.  70 20 46 88
Bil   20 26 46 88

VVS, energi og varme: Knud K. Kristiansen VVS A/S

Flemming Kristiansen
8382 Hinnerup

Tlf. 86 21 07 77
Bil 40 58 87 71

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Slip for besværet – bestil totalløsning hos os

Hos Knud K. Kristiansten VVS gør vi det nemt for dig. I forbindelse med løsninger inden for bl.a. entrepriseopgaver og nyt badeværelse, sørger vi for al kontakt og koordinering af de nødvendige håndværkere. Vi sørger for at håndværkerne kommer i den rigtige rækkefølge, til rette tid og at arbejdet udføres i den samme kvalitet, som vi er kendt for.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for løsningen

Har du yderligere spørgsmål eller andre henvendelser, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du finder vores kontaktoplysninger her. Hos Bedre Bad Hinnerup har vi stor erfaring med opgaver indenfor vvs, energi og varmeopgaver. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med, at skabe dit nye badeværelse. Vi har stor erfaring med forskellige entreprise opgaver, og kan også skabe handicapbadeværelser, der er tilpasset dine behov.

Find her en samlet liste over opgaver vi udfører.

Altid opdateret på de nyeste løsninger på markedet

Knud K. Kristiansen VVS A/S er medlem er den landsdækkende vvs-kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Vores medlemskab gør, at vi får tilføjet et væld af viden omkring de nyeste vvs og varmeløsninger. Dette gør os i stand til, at kunne yde vores kunder den bedst mulige service. Vi benytter os af denne opdaterede viden i alle vores dagligdagsfunktioner. Dvs. at vores kunder alle kan nyde godt, af denne strøm af viden. Det tillader os, at rådgive og vejlede vores kunders efter de nyeste processer og opdagelser inden for vvs-faget. På samme tid gør medlemskabet det muligt for os, at reducere omkostningerne for kunderne. Vil du vide mere om den landsdækkende vvs-kæde? Så kan du læse mere

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Kontakt os her

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 21 07 77
  kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon