Håndværkere

Hos Bedre Bad Hinnerup lægger vi stor vægt på kvalitet. Derfor betyder kvaliteten af vores samarbejdspartnere utroligt meget. Vi arbejder kun sammen med håndværkerfirmaer, med samme kvalitetsbevidsthed og håndværksmæssige indstilling, som vi selv besidder. Gennem vores samarbejde med disse dygtige håndværkere, er vi i stand til at levere hvad vi kalder totalløsninger. Med konceptet totalløsninger menes der at vi er med i projektet fra start til slut. F.eks. kunne en totalløsning være i forbindelse med totalrenoveringen af badeværelset. Her vil vil være med allerede fra idefasen, hvor vi leverer et væld af forskellige badeværelsesløsninger, som hjælp til inspiration. Herefter tilbyder vores dygtige medarbejdere dygtig og kompetent vejledning til indretningen af dit badeværelse. Herefter tager vi over og strømliner hele processen, med at få skabt dit nye badeværelse. Du som kunde skal kun forholde dig til en enkelt kontaktperson - Bedre Bad Hinnerup, og så ordner vi alt bøvlet med koordineringen af de forskellige håndværkere. På denne måde kan vi sikre vores kunder den bedste kvalitet hele vejen igennem.

Vores samarbejdspartnere

Herunder finder du alle kontaktoplysningerne på Bedre Bad Hinnerups samarbejdspartnere. Disse dygtige håndværkere arbejder vi sammen med, når vi skaber dit projekt. Vores partnere er kendetegnet ved deres store fokus på kvalitet og korrekt håndværk, hvilket matcher med vores identitet.

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen ApS

Nygade 8
8382 Hinnerup

Tlf. 86 91 15 82
Bil 40 27 58 38

Vietz El-Installation A/S

Sommervej 8
8210 Århus V

Tlf. 86 15 92 33

HF Tømrer & Snedkerforretning

Parallelvej 32
8380 Trige

Bil  20 67 99 81

Malermester ”Simon”

Strandvejen 156
8410 Rønde

Tlf.  70 20 46 88
Bil   20 26 46 88

Knud K. Kristiansen VVS A/S

Flemming Kristiansen
8382 Hinnerup

Tlf. 86 21 07 77
Bil 40 58 87 71

 

Har du yderligere spørgsmål eller andre henvendelser, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du finder vores kontaktoplysninger lige her. Hos Bedre Bad Hinnerup har vi stor erfaring med opgaver indenfor vvs, energi og varme opgaver. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med, at skabe dit nye badeværelse. Vi har stor erfaring med forskellige entreprise opgaver, og kan også skabe handicap badeværelser, der er tilpasset dine behov. Er du interesseret i, at læse mere omkring hvilke services Bedre Bad Hinnerup tilbyder, så kan du gøre det lige her.

Knud K. Kristiansen VVS A/S er medlem er den landsdækkende vvs-kæde Bedre Bad - Bedre Energi. Vores medlemskab gør, at vi får tilføjet et væld af viden omkring de nyeste vvs og varmeløsninger. Dette gør os i stand til, at kunne yde vores kunder den bedst mulige service. Vi benytter os af denne opdaterede viden i alle vores dagligdagsfunktioner. Dvs. at vores kunder alle kan nyde godt, af denne strøm af viden. Det tillader os, at rådgive og vejlede vores kunders efter de nyeste processer og opdagelser inden for vvs-faget. På samme tid gør medlemskabet det muligt for os, at reducere omkostningerne for kunderne. Vil du vide mere om den landsdækkende vvs-kæde? Så kan du læse mere her.

 

Du kan læse mere omkring Bedre Bad - Bedre Energi kæden lige her. Alternativt kan du læse mere omkring kæden på deres officielle hjemmeside: bedrebad.dk

Læs mere om:

Herunder kan du finde oplysninger omkring Bedre Bad Hinnerups profil og vores tilgang til cookie politik.