Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Flemming Kristiansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kontakt Knud K. Kristiansen VVS A/S

Du er altid velkommen til at kontakte Bedre Bad Hinnerup – Knud K. Kristiansen VVS A/S. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder, uanset hvilket problem de står med. Har du spørgsmål omkring en VVS opgave eller mangler du vejledning omkring en energiløsning, så tøv ikke med at tage kontakt. Hos os vil du altid møde en faglært medarbejdere, der har stor erfaring inden for vvs-faget.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Mange måder du kan kontakte os på

Der har et udvalg af forskellige metoder, hvorpå vi kan kontaktes. Er du i nærheden, så kom ned forbi butikken og få en samtale ansigt til ansigt. Hvis dette ikke passer ind i din dag, så kan vi også kontaktes på både telefonnummer og email. Vores adresse og kontaktoplysninger findes herunder:

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med dit projekt uanset hvad det indeværer. Vi kan være behjælpelige med alle former for vvs og energiopgaver. Vores dygtige medarbejdere står parate til, at tilbyde deres faglige kundskaber til din opgave. Vi tilbyder altid en faglig og kyndig sparring, og vi deler med glæde ud af vores faglige viden inden for vvs-faget.

Kontaktoplysninger

Pi 1, Søften
8382 Hinnerup
Tlf.: 86 21 07 77
E-mail: kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Flemming Kristiansen mobil: 40 58 87 71

Åbningstider:

Mandag: 08.00-16.00
Tirsdag: 08.00-16.00
Onsdag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 21 07 77
kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon