Din lokale VVS-installatør i Hinnerup og omegn

Bedre Bad Hinnerup – Knud K. Kristiansen VVS A/S tilbyder løsning af opgaver inden for hele spektret af VVS til private, erhverv og offentlige institutioner/virksomheder.

Gennem de mange år vi har været i gang, tager vi en stor bagage erfaring med os, til de jobs vi bliver booket til. Vi arbejder ikke kun med VVS, også mange andre typer opgaver, så vi kan hjælpe dig uanset dit behov.

Vi arbejder med VVS og de mange andre opgaver i områderne Hinnerup, Aarhus C, Risskov, Højbjerg og Galten. Vi er jeres lokale VVS´er og vi ligger værdi i at kunne levere et tilfredstillende arbejde gennem høj faglig -og produktmæssig kvalitet.

Vi lytter godt efter når i giver os jeres ønske-løsninger og sparrer med jer for at komme frem til den allerbedste løsning.

Af VVS opgaver kan vi lave alt fra løbende toiletter, opsætte tagrender eller installere ventilationsanlæg. Vil du læse mere, har du herunder muligheden for at læse mere, om alle de områder vi er eksperter i.

Blandt de mangeartede opgaver kan bl.a. nævnes:

Kontakt os på tlf. 86 21 07 77 for din næste opgave – vi er klar til at løse den med effektivitet og perfektionisme.

.

Flemming Kristiansen

Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner
Certificeret Energivejleder
Certific. Vådrumsinstallatør

Tlf. 40 58 87 71

BB-Hinnerup-Flemming-Kristiansen vvs

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 21 07 77
  kristiansen-vvs@kkkvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon