Fjernvarme - Installation og service

Flest bruger fjernvarme

Fjernvarme er en populær opvarmningsform og faktisk bruger over halvdelen af Danmarks befolkning fjernvarme som varmeløsning. Det er helt foreståeligt, for med fjernvarme er det nemt at opvarme din bolig. Fjernvarme er samtidig en billig opvarmningsform og godt for miljøet da fjernvarme opstår som et biprodukt af afbrænding af affald eksempelvis og denne varme sendes via rørledninger ud til mange 100.000 danske hjem og varmer dem godt og grundigt op i de kolde måneder. Kontakt din lokale Bedre Energi installatør i Hinnerup Knud Kristiansen for et uforpligtende tilbud på din varme omlægning. Vi kommer ud og kigger på opgaven og så får du en pris på hele opgaven med alt inklusive. Ved os er prisen også inklusive montering og installation. Selv på de mindste installationer og selvfølgelig også fjernvarme. Vi går selvfølgelig ikke før arbejdet er udført, og du har varme i dine radiatorer. Få fjernevarme nu i Hinnerup eller i århus kommune.

Miljøvenligt og økonomisk

Udover at fjernvarme er en let form for opvarming at bruge, er det også en økonomisk og miljøvenlig opvarmningsmetode. Ved at skifte til fjernvarme fra brug af eksempelvis traditionelt oliefyr kan du spare helt op til 25% på varmeregningen. Så hvis du vil spare lidt på varmeregningen, så er det en god idé at omlægge til fjernvarme. Et energibesparende tiltag og projekt, kommer du langt, både i mange år fremover og ved et eventuelt salg, er energiniveauet vigtigt - og så er fjernvarme bare en dejlig opvarmningsform som giver en helt anden varme. Det er tilmed meget mere behageligt at sidde og tænke på, hvor godt det er for miljøet kontra al mulig anden mere miljøtung forbrænding. 

Fra servicering til installation af fjernvarme

Hos Bedre Bad Hinnerup, Knud K. Kristiansen VVS, har vi mange års erfaring med fjernvarme. Vi tilbyder:

  • Service og vedligeholdelse på kørende anlæg
  • Renovering af eksisterende anlæg
  • Etablering af ny fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer

Få tilskud til kontrol og justering af dit fjernvarmeanlæg 

Vi er med i samarbejdet med Affald Varme Århus – ved at bruge os kan du som fjernvarmekunde derfor få tilskud til kontrol og justering af dit anlæg i henhold til deres bonusordning. Skift fra blandet andet olie og opnå tilskud til energibesparende tiltag i fjernvarme. Læs mere om hvordan du via deres bonusordning kan få tilskud til service og justering af din fjernvarme anlæg.

Læs mere her

Forbedring af fjernvarmeinstallationers drift

Vi er ligeledes med i FjR-ordningen, der har til formål at forbedre fjernvarmeinstallationers drift ved at sikre, at kontrol, justering og anbefalinger om forbedringer foregår på betryggende vis og efter ensartede retningslinjer i overensstemmelse med reglerne i fjernevarmebranchens registreringsordning for servicemontører.

Vi har naturligvis gennemgået uddannelsen til FjR-montør, så vi sikrer dig, at vi lever op til den satte standard.

Læs mere her

Skal vi hjælpe dig med din fjernvarme?

Vi servicerer og installerer fjernvarmeanlæg i området omkring Hinnerup, herunder Risskov, Aarhus C, Galten og Højbjerg.

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit anlæg på fjernvarmen og kommer med vores energibesparende forslag. Alt er med i vores løsninger. Ingen uforudsete udgifter.

Om varme- og energiløsninger: